Cum rămîne cu libera exprimare?

Din cîte ştim, pilonul de bază al mitului democraţiei  sunt promisiunile. Majoritatea celor care cred orbeşte în acest sistem străin, au fost „cuceriţi” prin promisiuni uşoare: libera exprimare, dreptul la libera alegere, libertăţi şi drepturi care de care mai trăsnite, etc. Aceşti oameni au fost ademeniţi nu prin fapte măreţe, nu prin exemple de jertfă şi nici prin sacrificii. Dar totuşi, o mare parte din oameni au fost „vrăjiţi” de-a dreptul de democraţie, iar acest lucru se datorează cel mai mult promisiunilor „umflate” cu care ne întîmpină acest sistem.

Dar, haideţi să vedem pe cît de mult sunt puse în practică aceste aşa-zise drepturi. Să luăm unul la alegere: dreptul la libera exprimare.

Aparent, în democraţie se asigură dreptul la libera exprimare. În comparaţie cu vremurile inchiziţiei, nimeni nu te umple cu apă dacă ai spus ceva îndrăzneţ şi nimeni nu îţi strînge vreo ceva în uşă. Toţi pot să se exprime prin ziare, la radio, în mijlocul străzii, urlînd, ţipînd, la televeizor  sau acasă. Da, aparent, totul este „în ordine”, iar cei care au fost ademeniţi cu promisiuni televizate, cred că mai bine nici nu poate să fie şi sunt foarte mulţumiţi. Avem o mulţime de ziare, posturi Tv şi radio, ONG-uri, organizaţii, cenacluri, grupuri de iniţiativă… Pentru poporul de jos, pentu această talpă a ţării, pentru această masă de consumatori de drepturi şi promisiuni, libera exprimare este asigurată.

Dar, în trecutul apropiat au avut loc o mulţime de cazuri care ne trezesc suspiciune cu privire la asigurarea dreptului la libera exprimare. Aceste cazuri se referă cel mai des la pedepsirea drastică a celor care neagă Holocaustul exprimîndu-se liber. Mai sunt şi alte aspecte, cînd oameni se exprimă liber şi sunt sancţionaţi, însă în cazul negării Holocaustului, este ceva aparte. Voi da mai jos citire unor asemenea cazuri:

* În 2009, germanul Horst Mahler a fost condamnat la 6 ani de închisoare, fiindcă a numit Holocaustul ca fiind „cea mai mare minciună din istorie”. http://www.frontpress.ro/?p=2012

* Istoricul britanic David Irving a fost condamnat la trei ani de închisoare în Austria doar pentru că a negat Holocaustul. http://www.europalibera.org/content/article/1427631.html

* Un episcop romano-catolic din Argentina a fost excomunicat pentru ca a negat cifrele oficiale despre Holocaust şi existenţa camerelor de gazare.  http://www.descopera.ro/dnews/3884884-excomunicat-pentru-ca-a-negat-holocaustul

* Germanul Ernst Zundel a stat în închisoare între 2005 şi 2010 pentru că a negat Holocaustul şi s-a pronunţat pentru revizuirea poziţiei oficiale faţă de Holocaust. http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=9031:revizionism-neo-nazism-i-negaionism-cazul-ernst-zundel&catid=19:viata&Itemid=24

* În 2005, deputatul Wolfgang Frohlich a fost condamnat la 4 ani de privaţiune de libertate din aceeaşi cauză – a negat Holocaustul. http://www.divers.ro/international_ro?wid=37457&func=viewSubmission&sid=8187

*Mai recent, o bătrînică de 81 de ani din Germania a fost condamnată la 6 luni de închisoare şi o amendă de 1000 de euro, iar soţul ei de 91 de ani – la o amendă de 600 de euro pentru că au negat Holocuastul. http://antimedia.info/?p=645

Acestea sunt doar cîteva cazuri. Şi iată că aici apare o întrebare: aceşti oameni, de ce sunt condamnaţi la închisoare? Ei doar şi-au exprimat punctul de vedere. Ei s-au exprimat liber, aşa cum se obişnuişte deseori în Occident. Asta înseamnă că libertatea de expresie nu este garantată în Vest? Răspunsul pare să fie afirmativ. Cu atît mai mult, cu cît toate legislaţiile statelor europene care pedepsesc grav negarea Holocaustului au fost luate la presiunile unui stat minuscul din Orientul Apropiat – Israelul. Şi cu atît mai mult, ciferele oficiale cu privire la numărul evreilor ucişi în anii celui de-al Doilea Război Mondial nu pot justificate. Se afirmă că au fost ucişi 6.000.000 de evrei. Posibil. Însă de ce nu se demonstrează? Cele mai optimiste studii indică numărul de cel mult 600.000 de evrei ucişi în lagăre. Cît despre restul – nu sunt dovezi.

Şi aşa se face că, cu toate că nu sunt dovezi că au fost ucişi 6 milioane, nu ai dreptul să pui la îndoială acest lucru. Dacă spui că au murit 5.999.999 de evrei – înseamnă că te aşteaptă închisoarea. Interesant. Pe unii oameni îi miră modul în care Occidentul îşi promovează democraţia: cu vorbe dulci, cu promisiuni, cu cîini cu colaci în coadă şi poveşti cu zmei. Iar asta în cazul în care suntem cuminţi. Dar, în caz că suntem „neascultători” şi încercăm să ne convingem de numărul evreilor ucişi, Occidentul îşi arată colţii.

Cam aşa stau lucrurile. Am observat, astfel, că aşa-zisa libertate de expresie nu este pe deplin asigurată în lumea democratică. Sau, ea este asigurată doar în limitele ideologice absurde stabilite de acest sistem de provenienţă masonică? Cred că a doua variantă este mai reală.

Acest articol nu îşi propune negarea Holocaustului. Nu am trăit în acele vremuri grele, aşa că nu mă pot ponunţa. Posibil că a fost, posibil că nu. Şi chiar dacă a fost – atunci cînd un om spune sincer că nu crede în acest mit, el se exprimă liber. Aşa că, occidentalii, bunii noştri „prieteni” care nu odată au lovit în civilizaţia noastră, nu au de ce să se supere – doar ai au luptat secole în şir pentru democraţii şi libertăţi de expresie.

Atunci, să le respecte.

Reclame

5 răspunsuri

 1. […] » Cum rămîne cu libera exprimare? Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

 2. Va invit sa vedeti blogul meu http://krysybegut.wordpress.com/ unde spun ce stiu eu si altii despre Voronin si sobolanii sai comunisti! Ma adresez la voi, pentru ca stiu ca nu sint singurul care ma pornesc impotriva lor. Haide impreuna sa ne ajutam tara, sa spunem la toti ce mare pericol sint comunistii! La 28 noiembrie sa invingem iara pe sobolani!

 3. LECTIA ISRAELULUI DESPRE “HOLOCAUST” CONTRAZICE ADEVARUL ISTORIC

  Scrisoare Deschisa

  3 August 2003

  Domnului Ion Iliescu, Presedintele Romaniei

  Palatul Cotroceni, Strada Geniului nr.1-3

  Sector 5 – Bucuresti – Romania

  Telefon: 410.05.81 – interior 363; 305
  Tel/Fax: 410.38.58
  E-mail: ioniliescu@presidency.ro

  Domnule Ion Iliescu,

  Inainte de toate, doresc sa va spun ca, stiu ca-mi sunteti un dusman inversunat, de parca l-am inchis si persecutat eu pe tatal dvs., dar vazand ca sunteti la un pas de a fi declarat “anti-semit” si “fascist”, n’am putut sa ma abtin sa nu va scriu si sa-mi exprim indoiala. Dupa cum toata lumea stie, in cei 73 de ani ai dvs., ati fost o vedeta faimoasa a comunismului (mare sef al utecistilor, agent al judeo-bolsevicilor sovietici, dizident comunist, etc.), apoi ati jucat un rol important in lovitura de stat contra lui Nicolae Ceausescu, prin care ati pus capat “epocii de aur comuniste”, mult visata si dorita de tatal dvs. Mai mult, ati devenit peste noapte, ca la comanda, adeptul democratiei vestice, si mai cu seama al celei americane. Asa vedeta proeminenta, care este cand cu rusii cand cu americanii, cand cu estul cand cu vestul, cand cu crucea cand cu dracul, este o raritate intalnita numai in Romania. Dar ca sa deveniti, asa ca prin minune, o vedeta al “ultranationalistilor, antisemitilor bine reprezentati in serviciile secrete si in unele partide politice”, cum pretinde ziarul Evenimentul Zilei din 26 Iulie 2003, ori o vedeta al “resurgentei fascismului antisemit”, cum a afirmat ziarul Jerusalem Post, ori o vedeta al “extremismului si fascismului” cum a scos in evidenta ziarul Adevarul din 28 Iulie 2003, mi se pare o chestiune haioasa si de prost gust, o mascarada politica si o minciuna grosolana.

  Din articolul “Iliescu, comunistii si evreii”, aparut in ziarul Ziua din 26 Iulie 2003, am aflat ca, intr-un interviu pe care l-ati acordat cotidianului israelit Ha’aretz (ziar care ma are pe lista neagra, pentru ca spun adevarul si numai adevarul), ati facut cateva consideratii referitor la “holocaust”, din care citez: “Holocaustul nu a afectat numai populatia evreiasca din Europa. Multi altii, inclusiv polonezi, au murit in acel fel” si ca “ In Romania perioadei naziste, evreii si comunistii erau tratati la fel. Tatal meu a fost activist comunist si a fost trimis intr-un lagar. A murit la varsta de 44 de ani, la mai putin de un an dupa ce s-a intors”. Aceste declaratii ale dvs., cu privire la industria holocaustului, au fost destul de corecte si bine exprimate si nu inteleg de ce unii ziaristi si politicieni le-au intrepretat invers. Iar Yosef Lapid, ministrul de justitie al Israelului, le-a calificat drept “insensibile”. Mai mult, israelitul Armand Gosu, care se ocupa cu falsificarea istoriei Neamului si Patriei noastre, v-a acuzat ca ati facut declaratii “ nepermise semnificatiei Holocaustului”. Cei de la ziarul Jerusalem Post, au fost si mai duri, cerand chiar “izolarea” dvs. politica. Tocmai pe cine au gasit sa-l ameninta cu “izolarea”, pe cel care a fost “izolat” si de Ceausescu si care este invatat cu asa ceva ca tiganul cu scanteia. Dar pentru ca Gosu si cercurile suprematiei sioniste, sa nu mai fie asa iritate pentru fapul ca ati pus “evreii si comunistii” pe picior de egalitate, “in Romania perioadei nazite”, este bine sa fie date publicitatii lista celor 1200 de comunisti de pana la razboi, ca sa se vada si sa se stie ca, in proportie de 90% dintre comunisti, se trageau din neamul lui Juda, iar romanii puri, puteau fi numarati pe degete.

  Din alt articol “Presedintele tensioneaza din nou relatiile cu Israelul” publicate in ziarul Curentul din 26 Iulie 2003, am aflat, ca ati declarat printre altele ca Romania a fost intr-o vreme “o zona de refugiu pentru evreii din Ardealul ocupat”. Nu stiu de ce folositi termenul de “Ardeal”, care provine din ungurescul “Erdelyi” si, nu Transilvania, cum este corect in limba noastra, dar sunt foarte adevarate referirile la acei refugiati. Din documente autentice, nu fabricate la sinagoga ori sandramaua lui Gosu, rezulta ca chiar Iuliu Maniu, care se dadea mare aparator al trasilvanenilor, in loc sa-i salveze pe acesti romani din calea teroarei hortiste, le-a eliberat israelitilor oplositi in Transilvania, legitimatii de a se putea refugia in Romania. Faptul ca mai tarziu, ca drept recompensa pentru acest “gest umanitar” judeo-comunistii care au preluat puterea in Romania cu ajutorul fostului rege Mihai, Maniu, Bratenii si altii, din asa zisele “partide politice istorice”, l-au condamnat pe Maniu si pe alti filosemiti la inchisoare, unde multi au murit, inclusiv Maniu, cred ca si-au meritat soarta, pentru ca, au slujit o cauza straina intereselor noastre nationale. Un alt caz. Intr-o brosura a sa, Moses Rosen, fost rabin sef al Comunitatii Israelite din Romania sub regimul dictaturii comuniste, a povestit cum in timpul asa zisei “rebeliuni legionare”, cand Maresalul Ion Antonescu a ordonat masacrarea legionarilor nationalisti romani, nu a dusmanilor tarii noastre si ai umanitatii, a fost arestat de o patrula militara. Spunand ca este rabin, l-a pus imediat in libertate si l-a dus acasa cu masina, ca nu cumva acest diavol, sa pateasca ceva. Iar daca ar fi fost legionar, ar fi fost impuscat pe loc, a marturisit Rosen, in brosura sa editata sub regimul tiraniei comuniste, nefortat de nimeni.

  Iar din articolul “Ion Iliescu face precizari asupra interviului din cotidianul israelian Ha’aretz” publicat in pagina electronica de catre BBC in limba romana din 27 Iulie 2003, rezulta ca pretentiile de despagubire pe care Romania ar urma sa le plateasca Israelului, se ridica la uriasa suma de 9-10 miliarde de dolari. N’asi fi crezut acest lucru, daca in ziarul Romania Libera din 28 Iulie 2003, n’ar fi aparut precizarile facute de Biroul de Presa al Administratiei Prezidentiale in care se spune: “ Seful statului nu a pus nici un moment in discutie legitimitatea si moralitatea cererilor celor indreptatiti la reparatii si la retrocedarea bunurilor, dar a atras atentia ca, in conditiile Romaniei de astazi, in care unul din trei romani traieste in saracie, a plati 9-10 miliarde de dolari intr-un timp scurt poate provoca grave dezechilibre economice si sociale. De aceea, presedintele Ion Iliescu este pentru retrocedarea in natura a proprietatilor existente si pentru o esalonare in timp a despagubirilor in bani”. Pai parca spuneati ca: “ Datorita situatiei economice proaste a tarii cererile de restituire a propretatilor evreiesti trebuie fie amanate, fie respinse” (text extras din ziarul Adevarul din 28 Iulie 2003). Deci una din doua d-le Iliescu ! Astfel stand situatia, cum ramane cu declaratiile dvs., in care ati spus: “Oamenii se confrunta cu lipsuri si, in acelai timp, oamenii vin cu revendicari, deoarece propretatile au fost nationalizate in istoria Romaniei din timpul celui de-al doilea razboi mondial si de dupa acesta. Inseamna asta ca bietii cetateni romani din ziua de astazi trebuie sa plateasca pentru ceea ce s-a intamplat atunci ? Merita sa ii jupuim pe cei care traiesc acum in suferinta ? Pentru a-i compensa pe ceilalti ? Nu cred ca este potrivit.” (text extras din ziarul Curentul din 26 Iunie 2003). Cum ati ajuns asa de repede, la concluzia ca-i momentul potrivit de a-i jupuia pe romanii care traiesc acum in suferinte si saracie, pentru a-i face fericiti pe israeliti ??? Sa nu stiti dvs. ca israelitii de cand au aparut pe fata pamantului, pentru a stoarce omenirea de averi si bani si pentru a duce o viata parazitara fara sa munceasca cinstit si din greu, ca alte popoare, pozeaza in victime, fie al egiptenilor, romanilor, turcilor, rusilor, spaniolilor, arabilor, negrilor, chinezilor si altor popoare, unde s-au oplosit fara consimtamantul acestor popoare, fie ale nazismulu si legionarilor si culmea ironiei, se dau chiar drept victime ale “persecutiilor rasiale” ale comunimului pe care ei l-au creat si condus ?! Greu de crezut ! Dar apropo, de situatia economica si sociala a Romaniei. De ce situatia economica si sociala este proasta, nu sunteti un bun conducator, un bun gospodar ? Ori aveti un guvern incapabil de a imbunatati situatia economica si nivelul de trai al populatiei ?!

  Pana in prezent, Germania a platit drept despagubire israelitilor pentru “holocaust” peste 80 miliarde de dolari, iar sub forma de despagubire ori ajutor, Statele Unite au dat statului sionist, rasist, xenofob si criminal Israel sau “tara sfanta” cum se autoproclama, peste 500 de miliarde de dolari din 1947 incoace, din taxele muncitorilor americani. Si cu toate ca Israelul primeste anual, in mod oficial intre 10-11 miliarde de dolari si alte cateva miliarde de dolari neoficial, tot nu-i multumit si santajeaza dupa bunul plac Statele Unite. Mai nou, israelitii au tupeul si nerusinarea sa se declare chiar victime ale democratiei americane, sub motivul ca nu i-ar fi salvat americanii la timp din “robia” Germaniei naziste.

  In ziarul israelit din New York “The Jewish Week” din 18 Iulie 2003, a aparut articolul “Nu chiar asa innebunit dupa Harry” semnat de Eric J. Greenberg. Ei bine, in acest articol se spune printre altele, ca cel de-al 33-lea presedinte american Harry S.Truman, care a fost considerat un mare erou al israelitilor si cel care a jucat un rol important la creerea Statului Israel, a avut pareri negative despre Jews, tinute departe de ochii publicului. “Da-i dracului”, a scris Truman in jurnalul sau personal despre Jews, descoperit in rafturile Librariei Truman din Independence,Mo., si care a fost scos recent din Arhivele Nationale. “Eu ii gasesc pe Jews ca fiind foarte, foarte egoisti”, a spus Truman, la numai doi ani de la sfarsitul asa zisului holocaust nazist contra neamului lui Juda. “ Lor nu le pasa cat de multi estonieni, lativi, finlandezi, polonezi, ori greci au murit ori au fost maltratati ca PDs (persoana stramutata) atata timp cat Jews primesc un tratament special”, a scris Truman in jurnalul sau. Rasufland aceste adevaruri, imediat Abraham Foxman, directorul national al organizatiei suprematiei sioniste internationale ADL (Ani-Defamation League), a spus ca: “ Un alt erou cade” si l-a acuzat pe Truman de un “clasic anti-semitism”. Comentariile lui Truman despre Jews, “sunt mult mai dureroase pentru ca el a spus aceasta in 1947, foarte curand dupa ce sangele a sase milioane a fost asa evident”, a spus Foxma. “Aceasta explica foarte multe despre inactiunea Americii de a sari sa-i salveze pe Jews in timpul razboiului,daca Truman in 1947 a putut sa compare suferintele Jews cu ale lativilor si finlandezilor”, a mai afirmat Foxman. “Este foarte trist” si ca “ El este in particular insensibil cand ii leaga pe Jews cu Stalin si Hitler”, a spus rabinul James Rubin despre Truman. Si de aici, putem trage concluzia ca Jews, fug de responsabilitate si nu accepta realitatea faptelor, ci falsifica adevarul istoric dupa bunul lor plac.

  Nu stiu unde este fabricata povestea cu holocaustul contra israelitilor din Romania, probabil la sinagoga Coral din Bucuresti, care a fost un viespar al judeo-bolsevicilor sovietici, iar acum al suprematiei sioniste internationale, ori in “tara sfanta”, dar adevarul este ca Jews au dus-o in tara noastra mai bine ca in sanul lui Avram. Si atunci, de unde atata ura, invidie si dusmanie contra poporului roman din partea israelitilor, care desi au fost oaspeti nedoriti in Romania, romanii au fost toleranti si buni cu ei. Faptul ca, Maresalul Ion Antonescu, vaznd ca israelitii duc o viata parazitara, i-a pus la munca pe la drumuri, santuri si poduri, unde se rezemau in coada lopetii, ca nu cumva sa cada jos, din cauza buzunarelor greoaie, imbacsiste cu dolari, aur, argint si diamante, nu inseamna persecutii, masacre, pogromuri si holocaust. Apoi adevarata nationalizare a fabricilor, caselor, mosiilor si alte propretati ale israelitilor, a fost facuta dupa instalarea la putere in Romania a judeo-comunistilor. Asadar israelitilor, care au instalat si condus regimul dictaturii comuniste si au facut nationalizarea, sa le ceara Israelul despagubire, nu Natiunei Romane care a fost vicima acestei tiranii anti-umane si barbare. Sa fie publicata lista fiselor personale ale celor care au fost la guvernare si au infaptuit nationalizarea proprietatii particulare din timpul regimului opresiunei comuniste si oricine va constata cu usurinta, ca cei care au participat la operatiuniile de nationalizare n’au fost romani adevarati, ci Jews ori Jews cu nume schimbate in nume romanesti. De asemenea, sa fie publicate listele celor care au impus teroarea rosie in Romania, au exterminat Natiunea Romana si mai cu seama pe nationalisti, au infiintat lagare de munca fortata, precum cele de la Canalul Dunarea-Marea Neagra, Ocnele de plumb si de sare, Baragan, si temnitele mortii de la Aiud, Jilava, Vacaresti, Pitesti, Gherla, Botosani, Suceava, Sighet, Timisoara, Ramnicul Sarat, Raducaneni si multe altele si oricine isi va da seama ca nu erau romani, ci israeliti ori tigani, chiar daca unii s-au ascuns sub nume romanesti. Asadar israelitii sunt responsabili pentru suferintele, jefuirea propretatilor, persecutiile, masacrele, pogromurile, crimele, genocidul si holocaustul indurat de Natiunea Romana sub regimul totalitar comunist. Prin urmare,Israelul trebuie sa plateasca despagubire romanilor nu zece, ci zeci de miliarde de dolari pentru ca: a asuprit, exploatat si jefuit poporul roman; in 1907 au fost masacrati 11 mii de tarani romani rasculati contra asupririi si exploatarii sangeroase a arendasilor si mosierilor israeliti; au fost impuscati cu cruzime muncitorii romani, care s-au revoltat in 1933 la atelierele CFR-Grivita si alte uzine bucurestene, din cauza salariului si a conditiilor mizerabile de lucru, oferite de bogatasii israeliti; au fost masacrati mii de legionari romani de catre regele Carol al II-lea in complicitate cu amanta sa, israelita Magda Lupescu-Wolf; au fost incarcati in vagoane de vite zeci de mii de prizonieri romani de razboi si dusi in Siberia si Extrem Orient, de catre comisarii judeo-bolsevici sovietici; a fost jefuita si pradata Romania de catre KOMINTERN, condus in exclusivitate de catre israelitii sovietici; au fost deportati in “gulagul sovietic” peste 1 200 000 de moldoveni din Moldova dintre Nistru si Prut de catre judeo-bolsevicii sovietici si, pentru ca, au fost intemnitati ori asasinati si aruncati in gropi comune, sute de mii de romani inocenti sub regimul opresiunei comuniste, din ordinul israelitilor, care au condus ori au stat in spatele teroarei comuniste. Cred ca israelitii, nu se vor opune la deshumarile soldatilor, legionarilor, nationalistilor, oamenilor de dreapta si anti-comunistior romani ucisi si aruncati in gropi comune de catre judeo-comunisti, sub motivul ca aceasta ar insemna “profanarea mormintelor israelitilor victime ale fascismului si anti-semitismului” cum au procedat in Germania.

  Faptul ca au fost pusi in fruntea tarii si a conducerii comuniste si cativa romani, aceasta a fost de forma, iar dupa ce israelitii i-au folosit la maximul si si-au atins scopul, le-au tras-o la capatina si au gasit alti fraieri sa le slujeasca interesele lor, meschine si perfide. De exemplu: Lucretiu Patrascanu a fost impuscat,Gheorghe Gheorghi-Dej, n’a murit nici el de moarte naturala, iar Nicolae Ceausescu a fost asasinat intr-o zi, considerata din punct de vedere al religiei judeo-crestine “sfanta”. Si nu se stie care va fi pana la urma si soarta dvs. D-le Ion Iliescu, mai ales daca este advarat ca bunica dvs. ar fi romanca get-beget de pe plaiurile si meleagurile geto-dacilor de langa Sibiu. Semnalul de avertisment din partea puterii sioniste l-ati primit deja ! Si nici Emil Constantinescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana ori Corneliu Vadim Tudor, cu toate manifestarile lor filosemite, nu pot fi siguri pe viata lor, pentru ca, dupa ce Jews isi ating scopurile, nu dau doi bani, pe cei care le-au servit cauza.

  Daca din punct de vedere religios, ati dat dovada de maturitate si nu sunteti adeptul crestinismului, ori al judaismului si nici al celor de la “Jews for Jessus”, ci va declarati “liber cugetator”, un lucru destul de intelept, de ce nu dati dovada de maturitate si din punct de vedere politic ? De ce va lasati manipulat ca o papusa de teatru, fie de catre ateistii sovietici, fie de catre cruciatii si masonii capitalisti, fie de satanistii sionisti ? Oare nu-i mai cinstit si drept sa va vedeti de treaba, de batranete si sa lasati Romania sa fie Romania, cu istoria, cultura, traditiile, oibiceiurile,faptele, idealurile si aspiratiile ei nationale ?! Condamnati Germania nazista, dar ati reactivat acum cativa ani, Pactul Ribentro-Molotov de dezmembrarea Romaniei Mari. Vorbiti despre democratie,dar mentineti in vigoare Codul Penal si legile comuniste care suprima libertatea omului si mai cu seama dreptul liber la exprimare. Vorbiti despre dreptate sociala, dar ii urmariti, arestati, persecutati si condamnati pe romani pentru vederile lor politice si religioase diferite de ale dvs. si ale israelitilor. Printre victimele regimului dvs. totalitar, anti-romanesc si anti-nationalist se numara: Prof.Grigore Oprita din Brasov, Prof.Adrian Molnar din Sibiu, Pr.ortodox Radu Fratila din Fagaras, studentul Claudiu Popa din Timisoara, istoricul Ionut Tete din Cluj-Napoca, legionarul Nicanor Codreanu (nepotul Capitanului Corneliu Zelea Codreanu) din Bucuresti si multi altii. De asemenea, nu sunteti strain, de arestarea si interzicerea cartii mele “ISTORIA MOLDOVEI”, pentru ca in ea am spus adevarul si numai adevarul. Si astfel de procedee si metode folosite de dvs. si guvernul roman, nu sunt o dovada democratica, ori un gest umanitar, ori ceva divin care vine de la DumneZEU, ci ceva imoral, anacronic si diabolic.

  In articolul “Balet cu accidente” semnat de Cornel Nistorescu si publicat in ziarul Evenimentul Zilei din 28 Iulie 2003, acest ziarist, care nu de mult elogia dictatura rosie, iar acum, pentru a trai tot el bine, sustine globalismul satanic, isi baga ca de obicei nasul unde nu-i fierbe oala. El sustine sus si tare ca, respingerea de catre dvs. si a guvernului roman, a existentei holocaustului pe teritoriul Romaniei este o “gafa”. Acest rroman de la Cugir, care a ajuns in Bucuresti ca ziarist, datorita regimului opresiunei comuniste, a spus: “Elementul de noutate consta insa in faptul ca Ion Iliescu spune acum ca, din cauza situatiei economice proasta a tarii, ‘cererile de restituire a proprietatilor evreiesti trebuie fie amanate, fie respinse’” . Tot Nistorescu a mai spus: “Cand intra in subiecte complexe, Ion Iliescu pierde aparentele democratice si redevine ce a fost. Un comunist batran care detine arta de a scalda totul”. Pai daca Cornel Nistorescu, este asa generos si iubitor de diavoli israeliti, de ce nu-si vinde ziarul Evenimentul Zilei , care si asa face deservicii cauzei nationale, sau de ce nu se vide pe el insusi si sa-si puna fundul la bataie prin Israel, pentru a-i recompensa si satisface pe israelitii insetati de sangele si banii romanilor ?

  Nici cei de la ziarul Adevarul, nu s-au lasat mai prejos. Ei cred ca dvs. aveti pe undeva aceiasi parere despre holocaust si Jews, pe care a avut-o presedintele american Truman. Ei sustin ca, refuzand sa-i despagubiti pe “mostenitorii holocaustului”, in conditiile impuse de Israel, a-ti starnit “un scandal international de care Romania nu avea nevoie”. Pai daca ei sunt asa grijuli si vor sa aplaneza acest “scandal”, de ce nu-si vand ei mustaria, ca si asa nu-i altceva decat o publicatie de trista amintire a presei israelite din Sarindar ? Pana in prezent, n’am vazut ca in urma celor declarate de dvs. ori chiar de israeliti in legatura cu acest caz, sa fi dat cineva vreo importanta pe plan mondial, acestui “scandal international”,care in realitate este o apa de ploaie si un praf aruncat in ochii naivilor. Asadar, acestea sunt gogosi numflate cu tegea, pentru a lasa impresia ca toata lumea se da in vant dupa Israel si sionisti. Incercand sa-si ascunda fata hidoasa, cei de la Adevarul publica zilnic pe prima pagina de ziar un text din articolul 16 din Constitutia Romaniei, in care se spune: “Nimeni nu este mai presus de lege”. Uitand sa precizeze ca Jews sunt deasupra legii. Ei au jandarmul lumii care-i pazeste si presedinti, prim-ministri si ministrii care le slujesc interesele. Ei cresc cu ideia ca sunt nascuti pentru a-i conduce pe altii. Si ca ei sunt “poporul ales al lui Dumnezeu”, iar restul omenirii sunt goimi, adica animale de munca pentru Imperiul Satanic Israelit.

  Ziaristul rroman Petre Mihai Bacanu, fiind dus rau cu pluta pe Dambovita, se preocupa si el de “soarta milioanelor de evrei ajunsi la crematorii” si v-a “sanctionat” din condei, inmuiat in “solutia finala” a Holocaustului. Dar ia sa vedem putin cum stau lucrurile cu crematorile si mai cu seama cu “lagarul mortii” de la Auschwitz. Intr-un raport intocmit de catre israelitul David Cole de la Institutul de Revizuirea Istoriei din California, care a cercetat arhivele secrete de la Auschwitz si l-a interviat pe directorul Muzeului de Stat de la Auschwitz, Dr.Franciszek Piper, se spune ca, n’au existat la Auschwitz camere de gazare, iar “gazul Zyklon B” n’a fost folosit pentru gazarea jews, ci pentru deparazitarea lor. In cartea sa “Auschwitz: Tehnica si Operatiile din Camerele de Gazare”, istoricul Jean-Claude Pressac, a admis ca un procentaj de 95% al gazului Zyklon B, a fost folosit de germani pentru desinfectii. Si numai 5% a fost folosit in scopuri ucigase. Si aceasta de catre suporterii “holocaustului”. Cole a mai scos in evidenta ca, cele cateva crematorii germane, in conditiile tehnice cu care erau dotate la timpul respectiv, nu puteau arde mai mult de 2-3 morti pe zi, asa ca va puteti imagina cati zeci de ani le trebuiau nazistilor sa treaca, pentru a arde in cuptoare 6 milioane de Jews. Tin sa subliniez, ca pana in 1994, pe placa comemorativa de la Auschwitz, era mentonat ca acolo au fost ucisi 4 milioane de Jews, iar dupa ce a inceput sa iasa la iveala adevarul din arhivele secrete sovietice, acea placa a fost inlocuita cu una in care apare ca acolo au fost ucisi 1.5 milioane de Jews. Si nu-i exclus, ca intr-un viitor apropiat, sa apara o alta placa cu doar o suta cincizeci de mii de Jews morti acolo – de tifos si alte boli contagioase. Daca nu s-ar fi prabusit Imperiul Diabolic Comunist, nu-i exclus ca, marea conspiratie internationala sionista, sa fi inversat cifra 6 si sa fi pretins ca 9 milioane de Jews au fost ucisi de Hitler, Antonescu, nazisti, fascisti, soldatii romani si legionari. Si in mod sigur Bacanu si alte jigodii si lichele, ar fi crezut, si n’ar fi avut curajul, nici in ruptul capului, sa sanctioneze astfel de gafe, falsuri si marsavii ordinare. Iar daca Bacanu, care se pare ca a fost tras de urechi de securitatea condusa de Elena Ceusescu (Jew sadea), nu stie nici acum “Cine jupoaie si cine jefuieste ? “, n’are decat sa mai ia lectii de istorie, si va afla fara doar si poate, ca cei care ne’au jupuit si jefuit de secule si mai cu seama in timpul guvernarii comuniste au fost stapanii lui Jews. Da ! Jews sunt capul tuturor rautatilor in lume. Ei ne’au adus bolsevismul, jaful, teroarea si crimele in Romania !

  Dupa cum se prezinta situatia, Israelul nu doreste ca in Romania sa se faca un studiu amanuntit asupra asa pretinsului holocaust, pentru a se constata in mod oficial si logic, daca a vut loc sau nu asa ceva, ci vrea sa impuna predarea holocaustului “in Academia Diplomatica si in scoli” in forma in care a fost rescrisa de israeliti, pentru a fi pe placul lor. Si aceasta, cu scopul obtinerii de avantaje morale, materiale si banesti. Din ziarul Ziua din 28 Iulie 2003, am aflat ca ati trimis o scrisoare presedintelui Israelului, Moshe Katzav, in care v-ati exprimat “regretul ca prezentarea selectiva si incompleta a interviului acordat ziarului Haaratz a generat indoieli si neincredere in privinta pozitiei Romaniei fata de tragedia poporului evreu, Holocaustul”. Adevarul este ca n’am auzit niciodata, dar niciodata, ca dvs. sa va fi exprimat regretul fata de suferintele indurate de Natiunea Romana din cauza judeo-comunistilor. De ce ? Si nici Moshe Katzav, presedintele Israelului, ori Ariel Sharon, primul ministru,ori Yosef Lapid, ministru de justitie, ori Avraham Poraz, ministru de interne, ori Silviu Shalom, ministru de externe, ori David Peleg, adjunctul drectorului general pentru Europa Centrala si Eurusia din MAE israelian, ori Sandu Mazor, ambasadorul Israelului in Romania, ori Daniel Mariaschin, vicepresedinte al B’nai B’rith Internatonal, ori Andrew Baker, director pentru afaceri europene al “American Jewish Committee”, ori Nicolae Cajal, presedintele Federatiei Comunitatilor Israelite din Romania,ori Edgar Bronfman, Simon Wiesenthal, Abraham Foxman, Ellie Wiesel si alti oficiali si neoficiali – oribili si sinistri – israeliti, n’am auzit sa-si exprime regretul si sa-si ceara scuzele de rigoare in numele Israelului si comunitatii israelite internationale, pentru tragedia umana indurata de Natiunea Romana si alte natii din cauza israelitilor sub dictatura rosie. Si atunci, de ce dvs. faceti in mod voluntar si stupid, astfel de afirmatii nefondate in numele Romaniei si mai cu seama al nostru, al celor care am indurat din greu teroarea, infometarea, persecutiile, represiunea, masacrele, crimele, pogromurile, genocidul si holocustul comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii ? Nu cumva prin acuzatiile Israelului, precum ca, declaratiile dvs. ar fi o forma de negare ori diminuare a holocaustului, sunt niste simple pretexte, prin care se incearca, de a va pune la adapost de razbunarea poporului roman, in cazul ca se va afla, ca favorizati Israelul, acceptand “unicitatea Holocaustului” in forma dorita si impusa de israeliti ? Sa fie aceasta o metoda de justificare in fata poporului roman, a recompensarii Israelului cu miliarde de dolari din bugetul unui popor care traieste astazi in saracie si mizerie, tot din cauza globalismului israelit ?! Cu un fost mare comunist in fruntea Romaniei orice este posibil ! Adevarul este ca nici eu, nici dvs. si nici poporul roman, nu ne-am dus in Israel, sa le spunem israelitilor, nici cel putin date mai incolo, ci ei au venit in tara noastra, nepoftiti de nimeni sa ne faca viata amara. Asadar, ar fi bine sa-si puna pofta in cui ori in carligul de la abator,in privinta retrocedarii proprietatilor din Romania, pe care si asa le-au obtinut pe cai ilegale ( specula,inselatorie, jaf, santaj,escrocherii si frauda). Siind ca romanii nu-i doreste si nu pot face dragoste cu forta cu ei, inseamna ca si-au asumat singuri raspunderea si vinovatia consecintelor indurate. Iar daca secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, atunci cand, a primit protestul oficial in termeni fermi din partea autoritatilor israeliene, a facut in pantaloni de frica, este o chestiune care-l priveste personal, dar ca sa spuna ca “nu se poate vorbi despre un sentiment de antisemitism ca fiind caracteristic pentru poporul roman”, cum a aparut in ziarul Ziua din 29 Iulie 2003, ma face sa cred ca Diaconescu, a baut matraguna si debiteaza niste prostii si tampenii mai mari decat el. Sa fie clar pentru toti si pentru totdeauna ca, Natiunea Romana, are sentimente anti-Jews, anti-soniste si impotriva veneticilor straini din nastere, iar cei care fug de acest mare adevar caracteristic poporului roman si in general rasei albe, de ce fug de aceia nu scapa, nici in mormant.

  Ca raspuns la scrisoarea pe care i-ati adresat-o presedintelui Israelului, Moshe Katsav, acesta pe un ton de superioritate rasiala, a incercat sa va dea lectii referitor la “unicitatea Holocaustului” si va avertizeaza ca “ Negarea Holocaustului, reducerea acestuia sau incercarea de a-l compara cu alte evenimente este in contrast cu adevarurile istorice si este o ofensa grava la adresa victimelor, a mostenirii Holocaustului si pune in pericol tragerea concluziilor privind lupta impotriva rasismului, xenofobiei si antisemitismului” (text extras din ziarul Evenimentul Zilei din 31 Iulie 2003). “Ne asteptam ca Romania sa dea dovada de curaj si sa priveasca in fata trecutul sau tragic din timpul Holocaustului… Facand in acest fel, vor fi impiedicate abuzul fata de mostenirea evreiasca si poporul evreu, precum si destorsionarea adevarului istoric”, a spus Katsav in epistolia sa, care in circa 100 de ani, nu-i exclus sa fie introdusa in Biblie, s-o invete lumea, ca pe alte povesti israelite de adormit naivi. Cu alte cuvinte, Katsav, vrea neaparat ca Romania sa aprecieze si elogieze “holocaustul”, nu sa-l substimeze si respinga ca pe ceva rau. Oricum, ii multumim lui Katsav, pentru incurajare si mai cu seama pentru sfatul de a-i privi drept in ochi pe toti tiranii nostri, dar daca el crede ca Romania este “mostenirea evreiasca’ a poporului israelit, nu numai ca este o ofensa, insulta si sfidare la adresa Romaniei, dar este un act terorist si criminal si ar fi bine ca israelitii din Romania, sa-si faca imediat bagajele si sa plece, ca istoria vor nu vor, se repeta in cazul lor.

  Vrand s-o faca pe-a “inteleptul sionului” si detinatorul “adevarului absolut”, presedintele Israelului, Moshe Katsav, a mai spus : “….nu toate victimele razboiului au fost evrei, dar ca toti evreii au fost victime”. Dar realitatea a fost cu totul alta. Si acest lucru este bine cunoscut de acestia, insa pentru a leza prestigiul si demnitatea Romaniei, Katsav si alti sionisti, invinovatesc pe nedrept Romania, si prezinta o versiune falsificata si aberenta a evenimentelor istorice. De aceea, pentru a clarifica putin remarca prosteasca a lui Katsav, precum ca “toti evreii au fost victime”, voi scoate in evidenta descoperirile facute de istoricul american de origine israelita, Bryan Rigg cu privire la holocaust. Aceste descoperiri de mare insemnatate istorica, au fost aduse la cunostinta opinei publice mondiale de catre William D. Montalbano de la ziarul american Los Angeles Times, in anul 1996-97. In articolul sau intitulat “Untold Story of Jews Who Fought for Hitler” (Povestea nespusa a Jews care au luptat pentru Hitler), preluat si publicat si de ziarul newyorkez Newsday din 7 Ianuarie 1997, Montalbano a spus ca Rigg, a gasit documente din care rezulta ca “mai multi de 1200 descendenti Jewish, au fost soldatii lui Hitler, inclusiv doi field maresali si zece generali. In aproximativ 20 de cazuri soldati de origina Jewish au fost decorati cu “Knight’s Cross”, cea mai inalta onoare militara germana”. “Mii de oameni descendenti Jewish si sute pe care nazistii ii numeau “adevarati Jews” serveau in armata cu constiinta lui Hitler” a spus Rigg. Scotand in evidenta cercetarile intreprinse de Rigg, Montalbano a spus: “ Una din descoperirile sale a fost un document personal al armatei germane din 1944, care continea o lista cu 77 de inalti ofiteri “de rasa amestecata Jewish ori casatoriti cu Jew”. Doi Generali, opt Lt.Generali, cinci Maiori Generali si 23 colonei erau pe lista”. Din interviurile luate unor veterani de razboi,precum si din documentele aflate in arhivele germane, Rigg, a descperit ca foarte multi descendenti Jewish au fost ofiteri ai vestitei armate Wehrmacht si ca Fild Maresalul Erhard Milch, deputat al lui Hermann Goering, seful faimoasei armate Luftwaff, a avut tata Jewish. Si cazuri dintre acestea sunt foarte multe, dar israelitii pentru a da vina pe altii fug de responsabilitate si adevar. Pana si in filmul “Schindler’s List”, care a facut ocolul lumii si prin care Jewish incearca sa tina omenirii “lectii de istorie”, se poate vedea cum cei care-i arestau pe Jews, i-au pus la munca si-i manau din urma ca pe o turma de vite, erau descendenti de ai lor, deveniti un fel de capo.

  Dupa parerea mea, mult trimbitatul “holocaust”, nu este altceva decat cea mai teribila arma de santaj al marei conspiratii sioniste internationale. Neacceptand in totalitate, conditiile impuse de Israel in privinta “holocaustului”, Ministrul de Interne al Israelului, Avraham Poraz, v-a ostracizat si declarat persoana nongrata in Israel. Intr-un interviu acordat in exclusivitate agentilor sionisti de la ziarul Ziua, Poraz a spus “Romania a fost o tara foarte antisemita”. Ei si ? Ma bucur ca recunoaste acest adevar istoric. Aceasta este o mare cinste si onoare, de care a dat dovada Romania, tara mea natala. Dar daca israelitii au fost constienti de aceasta, ce au cautat acolo ? Si de ce au trait in Romania, le-a placut sentimentele antisemite caracteristice romanilor ? Oare chiar asa de lasi si vicleni la suflet sa fie israelitii, sau cum naiba se mai numesc, de n’au curajul sa-si asume responsabilitatea riscurilor pe care si l-au luat, atunci cand s-au dus sa traiasca intr-o “tara foarte antisemita” ? Mai departe, Poraz, a spus ca “stim despre pogromurile legionarilor (bunicul meu a fost omorat de soldati romani care se retrageau din Basarabia in 1940”. Despre cum a stat situatia cu “pogromurile legionarilor”, poate ca-l lamureste Dr.Ana Maria Marin (pur Jew), sotia marelui erou si martir legionar Vasile Marin, daca mai este in viata sau a lasat vreun jurnal personal. Dar adevarul este ca soldatii romani si legionarii, nu se legau aiurea de oameni, fara motive, cum se leaga astazi Jews, care daca-l arati cu degetul pana si pe un hot, terorist si criminal Jew, esti declarat imediat anti-semit, prigonit si condamnat de legile totalitare – locale ori internationale – dictate de “International Jew”, cum i-a numit Henry Ford. Nu stiu cat de credibila este povestea lui Poraz, despre bunicul lui, pentru ca, asa cum a spus pana si un profet de al lor, Isus Cristos, tot ce vine de la Jewish este o minciuna, pentru ca ei sunt mincinosi si au ca tata pe Diavolul, dar din documente autentice, nu fabricate acum de Jews, rezulta ca Jews in timpul retragerii soldatilor romani din Moldova dintre Nistru si Prut in 1940, facand parte din brigazile partizanilor rosii au tras cu mitralierele si au aruncat cu uncrop in soldatii romani, fapt pentru care au meritat sa fie pedepsiti exemplar. Deci pentru raul pe care Jews l-au facut Romaniei, Poraz da vina cu nerusinare tot pe soldatii romani si legionari ! Mai mult, pe un ton arogant si amenintator, Poraz a spus: “Avem influenta destul de mare in Statele Unite ale Americii si in Europa, si nu este de bun ton ca in zilele acestea sa dezminti Holocaustul”. Stim fara sa spuna Poraz, ca Romania a cazut victima de multe ori, in sfera de influenta sionista, a Uniunii Sovietice, fapt prevazuta si in “Protocoalele “ inteleptilor” sionului”, iar mai nou, a cazut in sfera de influenta a cercurilor sioniste din Statelor Unite, care se erijeaza in stapanii Americii. Dar a sosit timpul sa inteleaga ca nu mai poate induce pe nimeni in eroare,iar dominarea si subjugarea lumii de catre diavolii israeliti, se apropie de sfarsit, iar israelitii din Romania sunt considerati de Natiunea Romana, persoane nedorite in Romania. Cu toate ca stiau foarte bine ca Jews nu sunt agreiati in Romania, Poraz sustine cu o nesimtire nemaiintalnita ca “sunt gata sa vizitez Romania. Dar daca ma duc acolo, ei trebuie sa se astepte ca am sa le spun adevarul…le voi spune totul pe fata”. Nu stiu cu ce aberatii si acuzatii false se va inarma Poraz, pentru a pune Romania la stalpul infamiei si umilintei, dar in mod sigur va face rahatul praf ca si altii ca el. Si pentru ca tot ii place sa-i spui adevarul in fata, voi da un exemplu din cartea “Detalii relative la numarul Jews in Romania” scrisa de Dr.Sabin Manuila, fost director al Institutului Central de Statistici a Romaniei si Dr. W.Filderman, fost presedinte al Comunitatii Israelite din Romania si fost membru in Parlamentul Romaniei. In capitolul “ Dezvoltarea regionala a populatiei Jewish in Romania”, se spune, citez: “ Pierderile suferite ca rezultat direct al razboiului au fost estimate la 15 000 suflete ale organizatiilor Jewish din Romania de sub conducerea Dr. Filderman. Aceste figuri include pierderea a aproximativ a 3 000 de vieti, care au suferit in timpul scurtei guvernari a Garzii de Fier, si 3 000- 4 000 (numarul exact nu se cunoaste) victime ale represalilor militare de la Iasi.(N.A. – deci corect represalii, nu holocaust). De asemenea, include suferintele indurate de populatia deportata in Transnistria. Aproximativ 40 000 de oameni au fost deportati in Transnistria, dintre care eventual 30 000 dintre ei s-au intors. Din cei 10 000 ramasi o parte au pierit in Transnistria sau in tranzit. Dr. Filderman a prezentat un total de morti in teritoriul romanesc ori in timpul deportarii, de aproape 15 000”. Cred ca Poraz nu-i v-a declara post mortem, persoane non grata in Israel, pe Dr.Sabin Manuila si Dr.W.Filderman.

  Ne mai stiind cum sa-i linga in fund pe Jews, Mircea Geoana,un fecior de bani ghiata al unui general comunist, care ocupa un fotoliu luxos la Ministerul de Externe al Romaniei, pentru a le satisface sionistilor toate doliantele si interesele, se lauda ca a stabilit impreuna cu reprezentantii suprematiei sioniste internationale, a “Zilei Holocaustului” in Romania. Aceasta zi va fi “comemorata in Romania in fiecare an, in luna aprilie, corespunzator datei de 27 Nissan din calendarul iudaic. Luna aprilie este o luna plina de semnificatii in calendarul iudaic, fiind luna in care se serbeaza Pesahul, luna Exodului evreilor, luna iesirii din robie”.(text extras din ziarul Ziua din 29 Iulie 2003). Daca Geoana, ar fi un roman adevarat, nu ne’ar spurca cultura noastra nationala cu sarbatorile caracteristice judaismului. Din contra, le-ar fi cerut clar, israelitilor sa puna capat actiunilor lor anti-romanesti si anti-nationaliste si nu le-ar fi promis ca un impostor, las si misel ca, “Romania doreste sa intreprinda pasi concreti care sa reconfirme hotararea pentru….combaterea manifestarilor antisemite si xenofobe”. Din tot acest “mare scandal international” putem trage concluzia ca Romania are nevoie de conducatori, capabili sa apere cu curaj si demnitate interesele vitale ale Neamului si ale Patriei noastre, trecutul nostru de glorie si adevarul in forma lui reala, nu in cea trunchiata si falsificata de israeliti si fortele oculte, in detrimentul Romaniei. Sa fie clar, Romania n’are nevoie de slugoi credinciosi agenturii straine, care se dau “grozavi si mari politicieni” ai secolului XXI-lea, dar in realitate, mai ales cand merge vorba de apararea cauzei nationale, fac de frica pe ei.

  Nici ambasadorul american la Bucuresti, Michael Guest, n’a putut sta linistit in fotoliul lui. El a declarat ca, “Noi trebuie sa ne asiguram ca astfel de lucruri nu se vor mai intampla” si ca, “o tara care nu isi recunoaste trecutul e greu sa priveasca spre viitor”. Guest sustine ca reactia Israelului privind clarificarea pozitei guvernantilor romani este justificata si ca Romania, vrea nu vrea trebuie sa bea agheazma dreasa cu busuiocul cu care se “sfinteste” holocaustul. Nu stiu daca recunoaste trecutul si daca priveste cu ochi buni viitorul, dar ca reprezentat al Statelor Unite ale Americii, ar fi mai frumos din partea lui, daca ar raspandi opiniile impartasite de parintii revolutiei nationale americane, care au luptat si s-au sacrificat ca America sa devina un bastion al libertatii. Spre exemplu, George Washington a spus: “Ei (the Jews) lucreaza mult mai efectiv impotriva noastra, decat o armata de dusmani. Ei sunt de o mie de ori mai periculosi pentru libertate si marea cauza in care noi suntem angazjati…Este foarte jalnic ca fiecare stat, in trecut, nu i-a vanat ca pe o ciuma a societatii si avem cei mai mai dusmani pentru fericirea Americii”. (text extras din lucrarea “Maxims of George Washington” de catre A.A.Appleton &Co). Un alt exemplu:Benjamin Franklin a spus: “ Sunt perfect de acord cu Generalul Washington, ca trebuie sa protejam tanara noastra natiune de influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare, domnilor, vine din partea Jews. In toate tarile in care Jewish au imigrat in numar mare, ei au adus atingerea integritatii morale a natiunii, au distrus reteaua comerciala, s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea, au incercat sa elimine crestinismul, iar atunci cand au intampinat rezistenta, au purces la strangularea financiara a respectivei tari…Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insusi Constitutia noastra, Jews vor ajunge in mai putin de 200 de ani atat de puternici, incat vor domina si vor devora intreaga tara, iar apoi vor schimba forma de guvernamant (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat sange, si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea”. (text extras din declaratiile profetice ale inteleptului patriot american, Benjamin Franklin la Adunarea Constituanta a Conventiei din Philadelphia, in 1787). Si exemple de geniul acestora, dupa care ne ghidam noi, nationalistii adevarati, in lupta noastra contra dusmanilor umanitatii, sunt multe.

  Iar acum la drept vorbind, pentru ce s-a sacrificat si a murit tatal dvs. la etatea de numai 44 de ani, pentru a pune Romania sub influenta si controlul judeo-bolsevicilor sovietici, daca dvs. ati pus capat mult laudatei societati comuniste si v-ati dat de buna voie, cu societatea capitalista si imperalista americana, pe care ati detestat-o si urat-o de moarte, o viata intreaga ? Aceasta ma face sa cred ca, tatal dvs. nu si-a dat seama la timpul potrivit, ca comunismul a fost un experiment al judeo-masoneriei internationale, asa cum nici dvs. nu va dati seama astazi, cu toate ca va declarati un “liber cugetator”, ca globalismul impus astazi pe diferite cai in Romania de catre FMI, NATO,UE, etc.,este tot o inventie a judeo-masoneriei internationale, prin care se urmareste dominarea si sclavizarea Romaniei si umanitatii de catre neamul lui Juda. Veti trage poate in mod eronat concluzia ca multi altii, ca sunt anti-semit, dar nu sunt. In lume sunt sute de milioane de arabi semiti si eu nu sunt impotriva acestora, ci sunt doar anti-Jew si anti-sionist, pentru ca si acestia sunt anti-romani si ant-nationalisti. Eu nu sunt un idiot crestin, ca sa fiu bun si iertator cu dusmanii, pentru ca asa e scris in Biblie (cu scopul de a-i cruta pe diavolii judei), ci sunt pagan de religie, asa cum au fost mosii si stramosii mei geto-daci. Apoi, eu sunt un adept al Legii Talionului si impartasesc ideologia cu “Dinte pentru dinte/Ochi pentru ochi/Palma pentru palma si Moarte pentru moarte”.

  Adevarul istoric este ca, in trecut, acesti minoritari straini, depasind un numar prea mare pe pamantul tarii noastre, au fost alungati peste granita, ori au fost pedepsiti exemplar de legionari sau deportati in Transnistria de catre Armata Romana pentru raul si atrocitatiile pe care le-au comis fata de neamul si tara noastra, se numea jidani (Jew, Jews si Jewish in limba engleza), ori mai corect spus Judeo-Kazari. Astazi cei care vin cu pretentii de compensatii morale, materiale si financiare, pentru ceea ce li s-a intamplat acelor jidani, se numesc evrei, israeliti, sionisti, yiddish, ebraici, etc. Si aceasta chestiune trebuie clarificata, pentru ca creaza confuzii. Ea este pur si simplu o escrocherie cu care se incearca, prin diferite forme si metode, stoarcerea a cat mai multi bani din Romania de catre Israel, care se erijeaza in strapanul lumii. Faptul ca israelitii, au desfiintat acum Judea, de unde provine judaismul si pretinde ca “mostenirea judaica” este Romania, este nu numai un fals flagrant, ci un abuz si un act terorist si criminal contra independentei,suveranitatii si securitatii nationale a Romaniei.

  D-le Iliescu, am avut de mult in plan sa va intreb ceva pentru a lamuri o chestiune importanta si anume: In 1989, i-am trimis doua scrisori lui Nicolae Ceausescu, prin care i-am cerut in primul rand sa aboleasca dictatura comunista si sa lase Romania sa fie Romania. Avand in vedere ca Romania nu poate scapa de furtuna care a maturat comunismul, i-am cerut printre altele, sa permita infiintarea Frontului Salvarii Nationale, o organizatie cu caracter national, capabila sa apere interesele Neamului si ale Patriei noastre. Aceasta idee, a circulat cu o mare rapiditate in multe cercuri care se opuneau pe fata sau in secret comunismului. Acest fapt l-a determinat pe Ceausescu sa spuna in timpul simulacrului de proces care i-a fost intentat, ca lovitura contra sa, este opera fortelor fascisto-legionare din strainatate. Asi vrea sa stiu, cum ati adoptat aceasta formula politica, specifica nationalismului si aripei drepte sau a fost doar o coincidenta ? In incheiere, imi exprim speranta, ca veti da dovada de maturitate politica, si nu veti satisface cerintele absurde si ridicole ale Israelului in detrimentul Romaniei. Romania este ca o prada pentru Israel si ar fi bine sa spuneti cu curaj si fruntea sus acest mare adevar, pentru a pune in garda Natiunea Romana, de raul si pericolul ce-l reprezinta “mostenirea judaica”.

  Jos Jidani !

  Traiasca Antonescu si Romania Mare !

  Traiasca Codreanu si Nationalismul !

  Pentru Zamolxis, Neam si Patrie !

  Constantin Burlacu, Ph.D.

  Presedintele Ligii Apararii Nationale

  P.O.Box 292

  Brooklyn,N.Y. 11237, SUA
  Tel/Fax: 718-381-3804
  E-mail: DACIALAN@AOL.COM

 4. […] Referințe la temă: 1. Cum rămîne cu libera exprimare? […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: