Planurile iudaismului faţă de pămîntul şi neamul românesc

romania_colonie_ue3Este unul dintre cele mai cutremurătoare fragmente din cartea „Pentru legionari”, scrisă de Căpitan. Ideile păstrează amprenta vremii, şi prin urmare, unora le-a putea părea învechite.
Dar, haideţi să citim aceste fraze din afara cenzurii corectitudinii politice. În final veţi observa că atît în perioada interbelică, dar mai ales în cea post-comunistă, poporul român a fost supus acestui gen de etnocid.
De altfel, cine au ocupat bogăţiile ţării, şi au creat vrajbă prin presă şi partide, dacă nu jidanii? Cine, dacă nu jidovii ne-au otrăvit prin rachiu, ne-au îndemnat la defrîu şi ni l-au scos pe Dumnezeu din suflete?…
„Deci, încã odatã: nu ne aflãm în fata unor bieti indivizi veniti la întâmplare, de capul lor, dupã adãpost aici la noi. Ne aflãm în fata unui stat iudaic, a unei armate care vine la noi cu planuri de cucerire.  Miscãrile de populatie jidãnesti sunt împinse spre România dupã un plan bine stabilit.
Probabil, marele stat iudaic urmãreste crearea unei noi Palestine, pe o portiune de pãmânt care pleacã de la Marea Balticã, cuprinde o parte din Polonia si din Cehoslovacia, jumãtate din România pânã la Marea Neagrã, de unde uşor ar putea avea legãturã pe apã cu cealaltã Pale stinã.
Cine este naivul care sã creadã cã mişcãrile de populatie ale maselor jidãnesti se fac la voia întâmplãrii? Ei vin cu un plan, dar nu au curajul armelor, al înfruntãrii riscului, al sângelui vãrsat, ca mãcar acestea sã le creeze o bazã de drept pe acest pãmânt.
*
De unde cunoastem aceste planuri? Le cunoastem sigur, trãgând concluziidin miscãrile adversarului. Orice comandant de trupã, urmãrind cu atentie actiunea adversarului, îsi dã seama de planurile pe care acesta le urmãreste. Este un lucru elementar. În toate rãzboaiele lumii a fost vreun conducãtor care a cunoscut planurile adversarului pentru cã ar fi asistat la facerea lor? Nu! Le-a cunoscut perfect din miscãrile adversarului sãu.
***
Pentru ca poporul român sã-si frângã orice putere de rezistentã, jidanii vor aplica un plan unic si într-adevãr diabolic.
1.Vor cãuta sã rupã legãturile sufletesti ale neamului cu cerul şi cu pãmântul. Pentru ruperea legãturilor cu cerul, vor întrebuinta împrãstierea, pe scarã întinsã, a teoriilor ateiste, pentru a face din poporul român, sau mãcar numai din conducãtorii lui, un popor despãrtit de Dumnezeu; despãrtit de Dumnezeu si de mortii lui, pentru a-l omorî, nu cu sabia, ci tãindu-i rãdãcinile de viatã spiritualã. Pentru ruperea legãturilor cu pãmântul, izorul material de existentã al unui neam, vor ataca nationalismul ca o idee învechitã si tot ce se leagã de ideea de patrie şi pãmânt, pentru ca sã rupã firul iubirii care uneşte poporul român de brazda lui.
2.Pentru ca acestea sã reuseascã, vor cãuta sã punã mâna pe presã.
3.Vor întrebuinta orice prilej, pentru ca în tabãra poporului românsã fie dezbinare, neîntelegeri si ceartã şi, dacã e posibil, chiar îl vor împãrti în mai multe tabere, care sã se lupte între ele.
4.Vor cãuta sã acapareze cât mai mult din mijloacele de existentã ale românilor.
5.Îi vor îndemna sistematic pe calea desfrâului, nimicindu-le familia si puterea moralã.
6.Îi vor otrãvi si ameti cu tot felul de bãuturi si otrãvuri.
Oricine va voi sã omoare şi sã cucereascã un neam va putea sã o facã întrebuintând acest sistem: ruperea legãturilor lui cu cerul si cu pãmântul, introducerea certurilor şi luptelor fratricide, introducerea imoralitãtii şi a desfrâului, constrângerea materialã prin limitarea la maximum a mijloacelor de subzistentã, otrãvire fizicã, betie. Toate acestea nimicesc o natie mai rãu decât dacã ai bate-o cu mii de tunuri sau cu mii de aeroplane.
Sã priveascã putin în urmã românii şi sã vadã dacã în contra lor nu s-au întrebuintat cu precizie şi cu tenacitate acest sistem, în adevãr ucigãtor.”

10 răspunsuri

 1. De aceea imi place DD, fiindca el ne tot explica si ne sfatuieste cum sa traim uniti, ocupandu-ne cu ceva ce tine de pamantul nostru, de viata noastra straveche, bucurandu-ne impreuna. La nici un alt politician nu am simtit atat pace si bunavointa.DD este singurul candidat la presedintie PATRIOT.

 2. […] Planurile iudaismului faţă de pămîntul şi neamul românesc […]

 3. Iudaismul se ocupa cu altele.

  Nu vrea nimeni sa ocupe si sa otraveasca Romania.

  Pace!

 4. […] martie 2013: Planurile iudaismului faţă de pămîntul şi neamul românesc – Este unul dintre cele mai cutremurătoare fragmente din cartea “Pentru legionari”, […]

 5. – Alexei Sirbu despre jidani

  – Alexei Sirbu depre Masoni

  – Alexei Sârbu strikes again!

  „… ca sunt bolnavi la cap cum am spus, de toate bolile astea: de gripa politica, de cancer economic si de hemoroid-rosu-sangeros-marxist-leninist.”
  😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: